صفحه اصلي > اجتماعی > اهمیت تغذیه در سه ماه اول بارداری
اهمیت تغذیه در سه ماه اول بارداری27 دی 1398. نويسنده: monshi |
رئیس انجمن تغذیه البرز گفت : یک بارداری سالم به وضعیت تغذیه در سه ماه اول بارداری بستگی دارد. فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه استان البرزگفت :سه ماه اول بارداری زمانی است که رشد و تغییرات، سریع اتفاق میافتد و ضروری است تا مواد مغذی مورد نیاز برای این تحولات تامین شود.باقرزاده افزود : در این مدت مصرف قهوه، هویج پخته، خرمالو، شیر و غذاهای آبکی را منع می شود، زیرا بسیاری از این مواد در مادران باردار ایجاد یبوست میکند که بهترین راه پیروی مادران باردار از رژیمهای خشک است مثلا به جای شیر، ماست بخورند از سفیده تخم مرغ و گوشت پخته استفاده کنند.او گفت: مادران باردار پس از مصرف وعدههای غذایی سریعا فعالیت خود را شروع نکنند و حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه بنشینند و استفاده از شربت آبلیمو و سبزیجات در وعدههای غذایی نیز توصیه میشود.رئیس انجمن تغذیه البرز با اشاره به اینکه مصرف سبزیجات، مغزها و توت در دوران بارداری مفید است افزود: مصرف شکر، نان سفید و پوره سیب زمینی که خیلی سریع در بدن تبدیل به قند میشوند در این دوران مضر است.باقرزاده گفت :مادران پس از اتمام غذا سریع از جای خود بلند نشوند و از خردههای یخ در وعدههای غذایی خود در کنار نوشیدن آبلیمو استفاده کنند و استفاده از غذاهای فرآوری شده که حاوی مقادیر زیادی مواد افزودنی هستند را از وعده غذایی خود حذف کنند. بازگشت |