Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > اولین رویداد شتاب یا همان ایده های نو با معرفی بر ترین ها به کار خود پایان داد

اولین رویداد شتاب یا همان ایده های نو با معرفی بر ترین ها به کار خود پایان داد


3 دی 1396. نويسنده: monshi
اولین رویداد شتاب یا همان ایده های نو با معرفی بر ترین ها به کار خود پایان داد


با حضور فرماندار ساوجبلاغ ،رئیس مرکز علمی کار بردی استان البرز،صاحبان صنعت ،اساتید صنایع غذایی و بسته بندی و دانشجویان این رشته اولین رویداد شتاب با معرفی برترین ها در مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد ساوجبلاغ به کار خود پایان داد.
فرماندار ساوجبلاغ طی سخنانی خواستار شناسایی بازار کار و اختصاص رشته های مرتبط برای دانشگاههای این شهرستان شد . ابوالقاسم پالیز گیر افزود دانشگاه و صنعت دو جز لا ینفک و پیوسته ای هستند که در کنار یکدیگر می توانند هدف والای اقتصاد ،صنعت و شکوفایی یک کشور را به بالا ترین عرضه تعالی ار تقا دهند . وی گفت اولین رویداد شتاب صنایع غذایی استان به همت مرکز علمی کاربردی عالیفرد (سن ایچ) از 29 آذر الی یکم دی ماه برگزار می‌شود .وی با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد ادامه داد: ‌هدف از برگزاری این رویداد آموزش برای نحوه صحیح ایده پردازی، تیم سازی، کارگروهی و مدیریت درست می‌باشد که انتظار دارم سایر دانشگاهها هم پویا تر به این موضوع توجه کنند و با ابتکار عمل با هم رقابت داشته باشند . رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی استان البرز گفت : بدون شک تجمیع همه عوامل مذکور در کنار هم در نهایت به ایجاد یک کسب و کار خوب کمک می‌کند. سادات حسینی گفت : در این رویداد به افراد این امکان داده شد ه که در محیطی دوستانه به بیان ایده های نوآورانه خود بپردازند و ضمن کسب مهارت ایده‌پردازی، ایده‌های خود را در بوته نقد برای بهبود آنها قرار دهند. وی گفت ایده های خوبی از سوی دانشجویان ارائه شد که مطمئن هستم صاحبان صنایع از آن استفاده و خریداری خواهند کرد . وی افزود :دانشگاههای خلاق و پویا را ما تشویق می کنیم و برای توسعه آنها برابر نیاز سنجی رشته های مرتبط را ارائه خواهیم کرد تا دانشجو به صرف درس خواندن نباشد بتوانند با فارغ التحصیلی شغل ایجاد کند وی ابراز کرد: علاوه‌ بر این، این رویداد به تبدیل ایده های شرکت‌کنندگان و آمادگی آنان برای رویارویی با سرمایه‌گذاران جهت تبدیل به محصول کمک می‌کند. سرپرست مرکزآموزش علمی کاربردی علیفرد گفت : برای تشویق و ترویج فرهنگ ایده پردازی در استان در انتهای این رویداد برای طرح‌های برتر جوایز نقدی در نظرگرفته شده است. تورج زه فروش گفت: ثبت نام و شرکت در این رویداد برای تمامی علاقه مندان آزاد و به صورت رایگان بود که از استقبال چشمگیری بر خوردار بود . وی گفت :این رویداد به مدت سه روز بر گزار شد و ۴۴ شر کت کننده با محوریت بسته بندی ،صنایع روغن ،کمپوت و کنسرو ،مواد اولیه افزودنیها ،فناوری اطلاعات در توسعه محصولات و خدمات غذایی ،آب میوه ،شیرینی وشکلات ،گیاهان و دمنوش ها ،نان و فراورده های غلات به رقابت پرداختند که در نهایت ۵ طرح انتخاب و مبلغ یک میلیون تومان جایزه گرفتند . زه فروش افزود: ارسلان نصیری با ایده تولید نوین ،نجمه دشسته با ایده کاهش سموم در مواد غذایی ،عادل عابدینی با ایده آدامس برای افراد دیابتی ،مهدی فتحی پور با ایده نانو مواد نگهدارنده مواد غذایی ،سیده زهرا سادات رسول با ایده نوشیدنی کام به مقام اول تا پنجم این مسابقات دست یافتند.

بازگشت