Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > امام جمعه کرج بر نظارت بهداشتی در تولید فراورده های خام دامی تاکید کرد

امام جمعه کرج بر نظارت بهداشتی در تولید فراورده های خام دامی تاکید کرد


12 دی 1394. نويسنده: monshi
امام جمعه کرج بر نظارت بهداشتی در تولید فراورده های خام دامی تاکید کرد


نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج نظارت بهداشتی در تولیدی فراورده های خام دامی را مهم دانست و گفت: در این میان ناظرین شرعی در کشتارگاه ها مهمترین نقش را دارند.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی درآئین دیدار با مدیرکل دامپزشکی استان البرز و جمعی از مسئولین این اداره کل، افزود: ناظرین شرعی بایستی با دقت و وسواس بیشتری عمل کنند تا هیچ گاه گوشت غیر حلال وارد سفره نشود. وی برای جلوگیری از هرگونه شبهه ای در این خصوص خواستار آموزش ناظرین شرعی حاضر در کشتارگاه ها و مراکز بسته شد. وی در ادامه به خدمات صورت گرفته در عرصه بهداشت و سلامت جامعه به عملکرد دامپزشکی استان اشاره و گفت : با وجود کمبود نیرو و امکانات ، تمامی خدمتگزاران دولت باید در راه سربلندی نظام و شکوفایی اقتصاد مقاومتی تلاش نموده و در این راه همواره با استعانت از خداوند متعال پویا و مثمر ثمر باشند. امام جمعه کرج در ادامه به نقش دامپزشکی در تامین سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی اشاره نموده و گفت پیشگیری همواره نتایج بهتری داشته است و در این زمینه پرسنل و کارکنان دامپزشکی در صف اول جلوگیری از بروز بیماریها می باشند. حجت الاسلام و المسلمین حسینی همدانی همچنین با توجه به جمعیت بالای استان البرز و به تبع آن مصرف بالای گوشت در سبد خانوار به نظارتهای دقیقتر بر گوشت های وادراتی نیز اشاره کرد و خواستار اعمال بازرسی های بیشتر در این زمینه شد. مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این دیدار به تشریح فعالیتهای دامپزشکی پرداخت و بخشی از اقدامات صورت گرفته توسط دامپزشکی استان از جمله بحث واکسیناسیون ومبارزه با بیماریهای دامی، جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزای طیور ، بحث نظارتهای بهداشتی از مزرعه تا سفره مردم، بحث نظارت بر کشتارگاه های دام و طیور و عرضه گوشت سالم و حلال ، همچنین در بحث داروهای دامی و طیور که استان البرز در رتبه اول کشوری قرار دارد.را به طور مختصر بیان کرد. دکتر علی اصغر شریفی افزود: توانمندیهای دامپزشکی و کارکنان آن متاسفانه کمتر دیده شده است در صورتی که تمامی فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز ، سفید، شیر، ماهی، تخم مرغ و ماهی و... که غالباًدر قوت روزانه مردم هستند تماماً از سیستم نظارتی دامپزشکی عبور کرده و به دست مصرف کنندگان می رسند. وی با توجه به سخنان امام جمعه کرج در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز گفت : تلاش جهت افزایش بهره وری تولیدات دامی و همچنین انجام عملیاتهای واکسیناسیون رایگان و مستمر در دامداریها جهت کاهش بیماریهای دام و طیور همچنین کنترل و نظارت فرآورده های خام دامی در آزمایشگاههای دامی جهت تشخیص فلزات سنگین در این گونه مواد غذایی از اقدامات دامپزشکی بوده است . وی در پایان بر عزم جدی و تمام توان دامپزشکی در بحث نظارت و کنترل های بهداشتی تاکید کرد.
بازگشت