12 آبان 1399
شماره خبر: 244348

برگزاری دوره های آموزشی در حوزه تجاری سازی و مالکیت فکری بخش کشاورزی

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

برگزاری دوره های آموزشی در حوزه  تجاری سازی و مالکیت فکری بخش کشاورزی


پارک علم و فناوری البرز سلسله وبینارهای آموزشی "مالکیت فکری در حوزه کشاورزی" را در 10 جلسه (بصورت رایگان) برگزار می نماید.
وبینارهای آموزشی در حوزه کشاورزی با همکاری و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در ۴٠ ساعت از تاریخ ١١ آبان تا ٢١ دی ۱۳۹۹ برگزار می شود.براساس این گزارش در این دوره ها که به صورت وبینار برگزار می شود دوره هایی با عناوین مقدمه ای بر مالکیت فکری و اهمیت آن در توسعه و تجاری سازی فناوری، پتنت؛ انواع و اجزای آن، شرایط احراز و درخواست ثبت پتنت، آشنایی با پیش نیازهای سیستم داوری ثبت اختراع، جستجوی پتنت و آشنایی با ابزارهای آن، نشان جغرافیایی، مقررات استفاده از نشان، علامت تجاری، برند و برندینگ محصولات کشاورزی، تجاری سازی در محصولات کشاورزی، مقررات ملی و بین المللی ثبت ارقام گیاهی و حقوق به نژادی و آشنایی با انواع قراردادهای انتقال فناوری و قوانین، مقررات و آئین نامه های مربوط به انتقال مالکیت فکری در حوزه زیست فناوری ارائه می شود.پارک علم و فناوری البرز در حوزه توانمندسازی شرکت های دانش بنیان و فناور با نهادها و سازمان های مختلف همکاری تنگاتنگی دارد و اولین جلسه با موضوع مقدمه‌ای بر مالکیت فکری و اهمیت آن در توسعه و تجاری‌سازی فناوری با ارائه آقای دکتر مهرداد الیاسی و همکاران (اداره ثبت اختراع مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور) برگزار گردید که مخاطبین جلسه شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های فناور، استارت‌آپ‌ها و.... بودندگفتنی است حضور در هر کدام از این وبینارها پس از ثبت‌نام رایگان است. وعلاقمندان می توانند برای ثبت‌نام به نشانی Ghazal.inif.ir و یا لینک ثبت‌نام شرکت‌های فناور، استارت‌آپ‌ها و یا http://linkpost.ir/IP-Agriculture متصل شوند.و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های: 02634764030 ،0263476006داخلی2083 واحد توانمندسازی پارک علم و فناوری البرز تماس حاصل نمایند.

ميهمان
پاسخ 13/08/1399 - 16:26 امید اسدی

با سلام مشکل ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال 1392 الی 1399 : اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند ! در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم : كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال كند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود 8 سال و پرداخت هزينه چيزي حدود 30 مليون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر اينجانب بخواهم 20 اظهارنامه با اين روند ثبت كنم يه چيزي حدود 600 مليون بايد هزينه كنم ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و ...
https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود