23 تیر 1393
شماره خبر: 125794

رژیم غذایی عامل مهم در تعادل سازی هورمون ها است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

رژیم غذایی عامل مهم در تعادل سازی هورمون ها است


کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: رژیم غذایی عاملی مهم در تعادل سازی هورمون ها است.
ˈسارا حکیم ˈافزود: استفاده از غذاهای ارگانیک یکی از روش های پیشگیری در عدم تعادل هورمون ها است. وی ادامه داد: اگر رژیم غذایی دارای کربوهیدرات تصفیه شده، قند های ساده ، کافئین ، چربی زیاد به خصوص چربی های اشباع باشد تنظیم و متابولیسم هورومون ها را در بدن تغییر می دهد. وی اظهار کرد: امروزه بخشی از مواد غذایی به آفت کش ها آلوده یا برای رشد سریع دام، هورمون به آنها تزریق شده و فرآورده های گوشتی و لبنی که استفاده می کنیم باعث اختلال در هورمون ها می شود. حکیم با اشاره به اینکه نوروترانسمیتر ها رابط سیستم عصبی با سایر ارگان های بدن است گفت: سم های موجود در محیط ، مصرف قند های ساده ، کافئین ، نیکوتین ، الکل و کمبود پروتئین دررژیم غذایی باعث عدم تعادل آنها شده و دیگر بدن قادر به تولید هورمون به میزان کافی نیست. کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: یکی از روش های تغذیه ای برای پیشگیری از عدم تعادل هورمون ها ، دوری از سموم محیط و استفاده از غذاهای ارگانیک و بدون هورمون و آنتی بیوتیک است. وی افزود: کاهش مصرف شکر ، کافئین و انجام ورزش های منظم و استفاده از روش های کنترل استرس مانند مدیتیشن از دیگر روش های پیشگیری از عدم تعادل هورمون ها است.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود