حتماً در غذاهایتان در این فصل از پیاز استفاده کنید
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
از پیاز تنها به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذاها استفاده نمیشود بلکه خواص فراوانی دارد كه ميتواند از بروز بيماريها پيشگيري كند.
فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پیاز قرمز از خوراکیهای مفید در فصل زمستان است که از ورود بسیاری از بیماریها از جمله سرماخوردگی جلوگیری میکند. وی افزود: پیاز قرمز حاوی (آدنوزین) بوده که از لخته شدن خون جلوگیری کرده و از بروز سکتهٔ قلبی نیز به شدت پیشگیری میکند. وی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز خام باعث کاهش کلسترول و مصرف بیش از حد آن نیز منجر به کاهش "فشار خون"میگردد. وی اذعان داشت پیاز در اغلب غذاها همچون خورشها، سوپ، املت و انواع آشها قرار میگیرد که باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی میشود. وی شایان دانست: پیاز از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری میکند و حتی میتواند جلوی رشد سلولهای