19 آبان 1392
شماره خبر: 109812

حتماً در غذا‌هایتان در این فصل از پیاز استفاده کنید

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

حتماً در غذا‌هایتان در این فصل از پیاز استفاده کنید


از پیاز تنها به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذا‌ها استفاده نمیشود بلکه خواص فراوانی دارد كه مي‌تواند از بروز بيماري‌ها پيشگيري كند.
فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پیاز قرمز از خوراکی‌های مفید در فصل زمستان است که از ورود بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. وی افزود: پیاز قرمز حاوی (آدنوزین) بوده که از لخته شدن خون جلوگیری کرده و از بروز سکتهٔ قلبی نیز به شدت پیشگیری می‌کند. وی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز خام باعث کاهش کلسترول و مصرف بیش از حد آن نیز منجر به کاهش "فشار خون"می‌گردد. وی اذعان داشت پیاز در اغلب غذا‌ها همچون خورش‌ها، سوپ، املت و انواع آش‌ها قرار می‌گیرد که باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود. وی شایان دانست: پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود