صفحه اصلي > اقتصادی > 30 نوع تولیدات لبنی روستایی در کشور صنعتی و بهداشتی می شود
30 نوع تولیدات لبنی روستایی در کشور صنعتی و بهداشتی می شود14 بهمن 1397. نويسنده: monshi |
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت که با تبدیل دانش بومی به دانش فنی، 30 نوع از تولیدات لبنی روستاییان به تولیدات صنعتی و بهداشتی تبدیل می شود. سعید اسماعیل خانیان افزود: تبدیل دانش بومی به دانش فنی به منظور تبدیل اقتصاد معیشتی دامدار به اقتصاد سودآور و پربازده انجام می شود.وی اظهار داشت: به این منظور 30 نوع از تولیدات روستایی شناسایی و شناسه دار شده و آن ها را به صورت صنعتی و بهداشتی معرفی می کنیم تا بتوانند کد بهداشتی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت دریافت کنند.وی گفت: در روزهای اخیر تفاهم نامه ای با دفتر امور زنان روستایی عشایری وزارت جهاد کشاورزی منعقد شد تا تولیدات بهداشتی انجام شده و کد بهداشتی دریافت کنند و بتوانند تولیداتشان صنعتی انجام شود.اسماعیل خانیان با بیان اینکه این نوع تولیدات از سال آینده آغاز می شود، افزود: برای این روش تولید، تولیدات سنتی برخی استان ها همچون پنیر کوزه ای استان های قزوین و آذربایجان غربی و کشک زرد زابل را می توان نام برد که در کارخانجات به صورت بهداشتی ولی با طعم و ظاهری سنتی تولید خواهد شد.وی اضافه کرد که دانش فنی این روش تولید توسط محققان موسسه تحقیقاتی علوم دامی تولید و در اختیار بخش خصوصی (کارخانجات) قرار می گیرد.رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور یادآور شد که جشنواره محصولات لبنی سنتی در نیمه اول سال 98 در این موسسه برگزار خواهد شد.موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از سال 1313 تا کنون به منظور اصلاح نژاد دام کشور در منطقه قریه حیدرآباد کرج فعالیت می کند. بازگشت |