Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > تولید 9 هزار و 750 تن گوشت قرمز در البرز

تولید 9 هزار و 750 تن گوشت قرمز در البرز


27 خرداد 1397. نويسنده: monshi
تولید 9 هزار و 750 تن گوشت قرمز در البرز




مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی البرز از تولید سالانه 330 هزار و 700 تن شیر در استان البرز خبر داد.
مهدی کیوانپور گفت: در استان البرز چهار هزار و 546 واحد دامپروری تاسیس شده که این تعداد واحد 234 هزار و 819 راس دام سبک و 156 هزار و 152 دام سنگین در خود جای داده است.کیوانپور افزود: سال گذشته با توجه به این تعداد دام سبک و سنگین در استان 9 هزار و 750 تن گوشت قرمز و 330 هزار و 700 تن شیر تولید شد.وی در خصوص وضعیت صنعت مرغداری در استان نیز خاطرنشان کرد: در 255 واحد طیوری که در استان تاسیس شده دو میلیون و 900 هزار قطعه مرغ گوشتی و شش میلیون 170 هزار قطعه مرغ تخمگذار وجود دارد.این مسئول اعلام کرد: سال گذشته 20 هزار و 100 تن مرغ و 94 هزار و 800 تن تخم مرغ در استان تولید شد.
بازگشت