Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > ضریب خوداتکایی محصول کلزا در کشور باید به 30 درصد برسد

ضریب خوداتکایی محصول کلزا در کشور باید به 30 درصد برسد


18 مهر 1396. نويسنده: monshi
ضریب خوداتکایی محصول کلزا در کشور باید به 30 درصد برسد


معاون امور زراعت در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت غذایی محصول کلزا گفت: ضریب خوداتکایی در تولید محصول کلزا باید طی 3 سال آینده به 30 درصد برسد.
عباس کشاورز در همایش کلزا در موسسه تحقیقاتی خاک و آب واقع در مشکین دشت فردیس افزود: اکنون یکی از تهدیدات در بخش کشاورزی واردات کلزا است. معاون امور زراعت در وزارت کشاورزی جهاد گفت: تمام دست اندرکاران اعم از کشاورزان، بخش خصوصی ، محققان و کارشناسان باید به دانش تغذیه به ویژه در بخش تولید کلزا توجه ویژه کنند. وی به موضوع بیماری ها و آفات محصولات کشاورز اشاره کرد و افزود: در بخش مقابله با بیماری و آفات محصولات کشاورزی در کشور ضعیف هستیم . کشاورز اظهار داشت: دانش کشاورزان در بخش مبارزه با بیماری محصولات به ویژه دانه روغنی کلزا پائین است. وی بیان داشت : ظرفیت تولید انبوه دانه روغنی کلزا درایران وجود دارد و اقبال زیاد کشاورزان در سال جاری ناشی ازظرفیت بالا در این بخش است.معاون زارعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: کسی که با اتخاذ روش های مناسب مصرف آب را کاهش دهد به حاصلخیزی خاک و پایداری سرزمین کمک کرده است. وی اظهار داشت: کلزا از محصولاتی است که میزان مصرف آب را کاهش می دهد. کشاورز افزود: هشت طرح اساسی اقتصاد مقاومتی که در سال 63 تهیه شده بود در سال های اخیر بررسی کردیم که دربرگیرنده 8 محصول اساسی است .


بازگشت