صفحه اصلي > اقتصادی > واحدهای اغذیه فروشی زیر ذره بین اماکن
واحدهای اغذیه فروشی زیر ذره بین اماکن3 بهمن 1395. نويسنده: monshi |
رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان البرز از ضرورت برخورداری واحدهای صنفی از پروانه کسب خبر داد و گفت: اولین موردی که در بازدیدها بررسی می شود جواز کسب است. سرهنگ موسی تقی پورگفت: ماموران اداره اماکن مجاز به بازدید از واحدهای صنفی و بررسی موارد قابل رویت هستند نه بازرسی از موارد غیرقابل رویت ؛ چراکه برای این کار نیاز به حکم قضایی است. وی ادامه داد: تمام ماموران اداره اماکن کارت شناسایی قابل استعلام دارند و برای جلوگیری از اخاذی مردم میتوانند با شماره های 110، 197 و 116 تماس گرفت. این مسئول با اشاره به مواردی که باید در واحدهای صنفی اغذیه فروشان رعایت شود، بیان کرد: واحدهای صنفی اغذیه فروشان در نیمه اول سال تا ساعت یک بامداد و در نیمه دوم تا ساعت 12 شب مجاز به فعالیت هستند و در غیر این صورت با آن ها برخورد می شود. وی گفت: این واحدها مجاز به داشتن خوابگاه یا حمام نیستند. تقی پور اظهار کرد: نام واحدهای صنفی اغذیه داران حتما باید فارسی باشد و اگر از نام های محلی استفاده می کنند باید ریشه آن اسم در لغتنامه دهخدا موجود باشد و با واحدهای صنفی دارای نام غیر متعارف برخورد می شود. وی خاطرنشان کرد: ترافیک یکی از مشکلات جدی استان البرز از همین رو واحدهای صنفی اغذیه فروش بالای صد متر باید پارکینگ مناسب داشته باشند. رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان البرز در پایان افزود: شخصی که واحد صنفی را از فردی جوازدار اجاره میکند حتما باید کارت مباشرت داشته باشد. بازگشت |