Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > در مصرف گوشت ماده گاو درپخت و‌ پز خانگی احتیاط کنید!

در مصرف گوشت ماده گاو درپخت و‌ پز خانگی احتیاط کنید!


26 تیر 1395. نويسنده: monshi
در مصرف گوشت ماده گاو درپخت و‌ پز خانگی احتیاط کنید!


نایب رئیس اتحادیه قصابان کرج گفت: قیمت گوشت گوساله ممتاز کمتر از 36 هزار تومان نیست.
حسین ابویی اظهار کرد: مصرف گوشت قرمز به عنوان یکی از وعده‌های غذایی در بین خانواده‌های ایرانی رایج است. وی ادامه داد: درمیان انواع گوشت‌های قرمز، مصرف گوشت گوساله در میان مردم رواج بیشتری دارد. ابویی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت قرمز نیزهمانند سایر فرآورده‌ها و محصولات دامی در حال تغییر بوده وبه صورت هفته‌ای یا ماهانه اعلام می‌شود. وی افزود: درحال حاضر قیمت گوشت گوساله سالم در قصابی‌های استان 36 هزار تومان است وطبق این نرخ قصابی‌ها موظف هستند گوشت مورد نیاز مردم را دراختیارشان قرار دهند. این مسئول توضیح داد: علی رغم اعلام این نرخ گاهی اقات بر سردر برخی قصابی جملاتی مانند «گوشت گرم گوساله کیلویی28 هزار تومان » دیده می‌شود که این امر برای برخی مشتریان ابهاماتی در خصوص گران فروشی برخی قصابی‌ها ایجاد می‌کند. ابویی تصریح کرد: قیمت گوشت گوساله درجه یک نباید زیر 36 هزار تومان باشد و گوشت‌های گرمی كه با قیمت 28 هزار تومان به فروش می‌رسد، گوشت گاو ماده است. این مسئول ابراز کرد: گاو ماده به دلیل زایمان‌های مكرر وشیردهی، گوشت سفت و دیر پزی دارد. نایب رییس اتحادیه قصابان کرج گفت: مصرف گوشت ماده گاو در تولید فراورده‌های گوشتی رایج است و از آن نباید درپخت و‌پز خانگی استفاده كرد. ابویی در پایان گفت: مردم باید بدانند که هیچ ارزانی ای بی‌حکمت نیست بنابراین درصورت عرضه گوشت ارزان درقصابی‌ها باید به کیفیت آن شک کنند.



بازگشت