Logo

صفحه اصلي > اقتصادی > برگزاری پنجمین جلسه کمیته علمی و فنی سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه

برگزاری پنجمین جلسه کمیته علمی و فنی سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه


6 دی 1393. نويسنده: monshi
برگزاری پنجمین جلسه کمیته علمی و فنی سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه


پنجمین جلسه کمیته علمی و فنی سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه با حضور معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز، و نمایندگانی از مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی،دانشگاه خوارزمی،پارک علم و فناوری،گروه صنعتی و پژوهشی زر ماکارون،جهاد دانشگاهی برگزار شد.
حسین طوسی رییس اتاق البرز با اشاره به ارایه گزارشی ازروند انجام سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان که با حضور استاندار و نمایندگان مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد گفت: طی دو ماهه اخیر استقبال شایان توجهی از سوی اتاق های بازرگانی سراسر کشور،پارک های علم و فناوری،مراکز آموزش عالی و موسسه های پژوهشی برای حضور در همایش اعلام آمادگی شده است. وی به برپایی نمایشگاه نوآوری همزمان با سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود:در این نمایشگاه بسیاری از موسسه های پژوهشی،دانشگاه ها ، مراکز تحقیقاتی و انجمن های صنایع همگن با غرفه های متعدد دایر خواهند کرد. طوسی اضافه کرد:به لحاظ استقبال از حضور در نمایشگاه، پیش بینی کرده ایم که فضای اختصاصی برای نمایشگاه را در حد امکان گسترش داده تا از دانشجویان ،اساتید،پژوهشگران و محققان مراکز آموزشی بتواند در قالب تورهای مختلف از این نمایشگاه بازدید کنند. وی با اشاره به تامین نیازهای علمی و تخصصی بخش خصوصی از طریق دانشگاه ها افزود:یکی از محورهای مهم همایش تعامل صنعت و دانشگاه ایجاد دانشگاههای نسل سوم با هدف کار آفرینی شدن مراکز آموزش عالی است تا بتوانیم نیروهای متخصص و کاردان مورد نیاز مان را از طریق فارغ التحصیلان دانشگاه ها تامین کنیم. طوسی تشکیل دانشگاه های کار آفرین را برای تربیت متخصصین در جهت کمک به بخش صنعت را مثبت ارزیابی کرد و تاکید کرد: در حال حاضر صنایع با کمبود شدید نیروهای متخصص مواجه هستند و این در شرایطی است که فارغ التحصیلان بیکار فراوانی داریم.
بستر مناسب برای برگزاری مطلوب سومین همایش تعامل صنعت و دانشگاه فراهم است
در ادامه این نشست معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری در خصوص نشست اخیر شورای گفتگو دولت با بخش خصوصی گفت: باید با صلابت و پشتکار بستر را برای برگزاری مطلوب و موثر این همایش در موعد مقرر فراهم و گزارش عملکرد را به اعضای این شورا اعلام می کنیم. ذبیح الله قائمی خاطرنشان کرد:همه ما اعم از اتاق بازرگانی ،استانداری ،صنایع و دانشگاه ها برای برپایی هر چه بهتر این همایش مسوولیت سنگینی بر عهده داریم که باید به نحو احسن این مسولیت را به انجام برسانیم. وی افزود:استان البرز با توجه به ظرفیت های بالا در بخش صنعت و دانشگاه با برگزاری این همایش می تواند گام موثری در ارتباط عملی و کاربردی بین صنعت و دانشگاه بردارد. قائمی ادامه داد:باید تدابیری اتخاذ شود تا دستگاههای اجرایی همانند سازمان صنعت ،معدن و تجارت و دیگر دستگاههای حاکمیتی استان نیز حضور پررنگی داشته باشند.
تعامل صنعت و دانشگاه همراه با توسعه استان
رییس مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی نیز در این نشست گفت: برنامه های این همایش با برنامه ریزی دقیق و منظم هوشمندانه پیش می رود و به گونه ای که جای دغدغه و نگرانی وجود ندارد. مهدی دیانی افزود: ما هرگز قصد نداریم یک همایش تشریفاتی برپا کنیم و قطعا در پی آن هستیم تا این همایش با دستاوردهای مطلوب و درحد انتظار برگزار شود. وی ادامه داد:امیدواریم این همایش در جهت توسعه اقتصادی دانش بنیان در استان بتواند استانداری و دیگر نهادهای و متولیان اقتصادی استان را یاری کند. وی تاکید کرد:درآستانه برنامه ششم توسعه بیانیه پایانی این همایش می تواند توصیه های ارزنده ای در حوزه ارتباطی این دو بخش به سیاستگذاران ارایه شود.
تعامل بین صنعت و دانشگاه گامی موثر از سوی اتاق بازرگانی البرز
جمشید شنبه زاده رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه خوارزمی در این نشست ضمن قدردانی از اتاق بازرگانی استان که در تعامل بین صنعت و دانشگاه گام های موثری برداشته است اظهار کرد:از اینکه شاهد هستیم هم اکنون در دانشگاه هایمان جلساتی درخصوص صنعت و دانشگاه برگزار می شود خرسندیم و امیدواریم برگزاری این همایش بستر را برای عملی شدن و تحقق ارتباط بسیار نزدیک دانشگاه و صنعت با هدف تامین نیازهای صنعتگران به نیروهای متخصص فراهم شود. وی افزود: باید حاصل تعامل صنعت و دانشگاه عملیاتی شود و این گونه همایش ها به صورت مستمر در سطح کشور برگزار شود.
برپایی نمایشگاه نوآوری و حضور جدی صنعتگران
نماینده پارک علم و فناوری استان البرز در ادامه این نشست اظهار کرد: یکی از ویژگی های برنامه ریزی برای برپایی همایش تعامل صنعت و دانشگاه در این مهم است که همه مسئولان ذیربط با شرکت منظم در جلسات و حساسیت خاصی برای برگزاری موثر این همایش تلاش می کنند. مسعود سعیدی با اشاره به نمایشگاه جنبی این همایش گفت: تفاوت مهم این نمایشگاه با دیگر نمایشگاه های که تا کنون برپا شده است حضور جدی صنعت خواهد بود.


بازگشت